Facebook LinkedIn
Spør etter produktene våre der du handler proffutstyr til kjøkkenet.
YODIN - XXI

YODIN - XXI Antibakterielle Knivslire - Beskyttelse for kokkens viktigste verktøy!

Med YODIN - XXI Antibakterielle Knivslire, kan du øke innsatsen på kjøkkenet med elegant, nyskapende nordisk design som holder knivbladene trygge. Denne knivsliren er spesielt utviklet for å beskytte kokkens viktigste verktøy, selve kniven, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - matlagingen. YODIN - XXI knivslire inneholder antibakterielle pads som ivaretar sikkerhet, renhet og tilgjengelighet, samtidig som den opprettholder knivens skarphet. Dette personlige utstyret er laget for å vare.

Med enkel klikking kan sliren festes på vårt verktøybelte og sikre trygg oppbevaring av skarpt utstyr, samtidig som den sørger for å holde bladet rent og skarpt - klart for action! XXI er romertall for 21, og passer de fleste kniver med 21 cm lange blad eller kortere.

Knivsliren kan brukes selvstendig med pads for kniven din, eller den kan klikkes på beltefestet som følger med. Beltefestet passer både til YGDRA verktøybelte og alle våre lærforklær, og den er så lett at du ikke vil kjenne at du har den på deg. Du kan til og med velge å plassere den på høyre eller venstre side.

Stålslidene på siden kan tas av for å bygge på utstyr (som kommer), eller å gravere inn navnet ditt for å få et enda mer personliggjort eksemplar.

YGDRA Tool Belt

YGDRA Verktøybelte - et justerbart og slitesterkt verktøybelte laget av ekte skinn som er et must-have for enhver kokk eller håndverker.

Fremstilt med presisjon og designet med sikkerhet i tankene, holder YGDRA Tool Belt alt av verktøy og utstyr sammen, og gir økt effektivitet og enkel tilgang.

Det innovative snap-on-systemet er skreddersydd for hver kokk, og gir en behagelig og sikker passform på både brede og smale hofter. Ekte skinn og rustfrie stålknotter gir langvarig holdbarhet og sørger for at beltet vil vare i mange år.

YGDRA Tool Belt er designet for de som vet hva som skal til for å lykkes innen kulinarisk kunst og håndverk. Fra en kokk til en annen, forstår vi viktigheten av å holde utstyret og uniformen på ett sted, trygt plassert og lett tilgjengelig.

YGDRA Neck Belt

YGDRA Nakkebelte

Et justerbart og stilfullt tilbehør laget av ekte skinn, designet for å gi kulinariske kunstnere og håndverkere økt effektivitet og sikkerhet.

Utført med presisjon og designet med behovene til kokker i tankene, holder YGDRA Nakkebelte alle dine essensielle verktøy og utstyr samlet, og gir en sikker og lett tilgjengelig plass til ditt utstyr og uniform.

Det innovative snap-on-systemet er skreddersydd for hver kokk, slik at det gir en behagelig og sikker passform rundt nakken. I tillegg gir det ekte skinnet og rustfritt stål-maskinvaren langvarig holdbarhet, slik at beltet vil vare i mange år fremover.

YGDRA Nakkebelte er designet for de som tar håndverket sitt på alvor. Fra en kokk til en annen, forstår vi viktigheten av å holde verktøyene og uniformen samlet på ett sted, lett tilgjengelig og trygt plassert.

YNIVA Snap-on Apron

YNIVA Klikk-på Forstykke

YNIVA Klikk-på Forstykke er et vakkert forstykke og sleng i 100% bomullsmateriale i en fantastisk Sand-farge. Våre forklær er utformet med sikkerhet og komfort i tankene, og tar hensyn til kokkers behov.

Med håndplukkede, kvalitetsmaterialer og naturlige teksturer, er dette innovative og holdbare forkleet bygget for å tåle de tøffeste påkjenninger på kjøkkenet, samtidig som det gir maksimal komfort. Vårt snap-on system gjør det enkelt å koble fra og til YGDRA verktøybelte og nakkebelte.

YNIVA Snap-on Cloth

YNIVA Klikk-på Sleng

Den perfekte blandingen av stil og funksjonalitet

Laget av høykvalitets 100% bomull, er vår YNIVA Klikk-på Sleng designet for å gi kokker sikkerhet og komfort på kjøkkenet. Med et nøye utvalg av kvalitetsmaterialer og naturlige teksturer, tilbyr vår sleng en behagelig passform samtidig som den er innovativ og holdbar. Vår klikk-på system er enkelt å koble fra og til YGDRA verktøybeltet, slik at du enkelt kan ta den på og av.

Justerbar for å passe alle størrelser, kommer YNIVA Klikk-på Sleng med tilhørende forstykke, verktøybelte og nakkebelte for å sikre perfekt passform. Bare klikk på og du er klar.

YOTNE Leather Aprons

YOTNE Lærforklær

Alle våre lærforklær kommer i èn og samme størrelse. De har justerbare belter både i nakke og rundt livet for å passe både de smale og de brede hoftene i kokkeverdenen.
YODIN - XXI Antibakterielle knivslire passer til alle våre lærforklær.

Tips & Triks
Når du skal bruke lærforklær eller annet utstyr med noe vekt, er det viktig at beltet i livet festes i riktig høyde og strammes godt nok, slik at man slipper å ha vekten hvilende over nakkeområdet.

Kontakt oss

Send oss en melding

Bon Vivant AS is committed to protecting and respecting your privacy, and we’ll only use your personal information to administer your account and to provide the products and services you requested from us.

You can unsubscribe from these communications at any time.